top of page

Historien bag....

Vrejlev Hæstrup Hallen er et virkeligt godt bevis på hvor langt vi kommer, når alle i et lille samfund står sammen og trækker samme vej mod et stort fælles ønske: nemlig at få en idrætshal til byen. Uden ihærdige ildsjæle og en virkelig velvillig indsats i form af borgerlån på langt over 500.000 kr fra stort set alle indbyggere i byen, havde vi i dag ikke haft "hallen", som er et aktivt mødested for rigtig mange både unge og gamle.

  

Hallen blev indviet i 1990 og vi kan glæde os over 30 gode og aktive år. Vi kan se tilbage på mange store begivenheder gennem årene. Dana-cup ugerne med masser af unge mennesker fra mange lande - Sommercamp for Forever Living Products forhandlere, en uge hvor alle i byen står sammen. Legeaftenerne med flere hundrede børn og unge. Julefrokoster med KANDIS, hvor der altid er fuldt hus - Fjerkræudstillinger og meget mere - og selvfølgelig ikke at forglemme rigtig mange sportstævner.

I 2006 blev aktiviteterne udvidet med et stort og moderne motionscenter, med maskiner af høj kvalitet.

I 2017 blev der lavet en større tilbygning til opbevaring af borde, stole, bander m.m.

I 2018 blev køkkenet udvidet betragteligt, så der nu er ideelle forhold både til store fester i hallen og til udlejning til private fester.

Læs hallens ordensregler her

bottom of page