top of page

Mobile Pay 32 60 90

Betal med mobile Pay - husk at anføre faktura nr. eller "motion", hvis du betaler som gæst. 

Motionscenter

Indmeldelse:

Indmeldelse kan ske ved henvendelse til Grethe Thomsen, Hovedgaden 42, Poulstrup tlf. 24 42 22 87. Ved indmeldelsen opkræves et indmeldessesgebyr på kr. 150,00. Gebyret dækker oprettelse og nøglechip, der giver medlemmet personlig adgang til motionscenteret.

Betal efter forbrug:

til medlemmer, der måske kun lejlighedsvis vil benytte motionscenteret, tilbyder vi en ordning, hvor man betaler efter hvor mange gange man har brugt motionscenteret. Via registreringssystemet med nøglechip, kan vi aflæse hvor mange gange et medlem har besøgt motionscenteret, og der fremsendes hver måned en faktura på det faktiske forbrug. Pris pr. gang kr. 40,00, dog kan der højst opkræves 200,00 kr. pr. måned. Det eneste man på forhånd skal investere i, er nøglechippen.

Tilmelding til ordningen skal ske ved henvendelse til Grethe Thomsen, Hovedgaden 42, Poulstrup Tlf. 24 42 22 87 eller send en mail til vrejlev.haestrup.hallen@gmail.com

 

Vigtigt: Nøglechippen skal benyttes ved hvert besøg

 

Instruktører
Hallen har uddannet en flok instruktører via DGI. I starten var der instrukltører til stede i motionscenteret efter en vagtplan, mn da mange ikke benyttede denne mulighed, er der kun instruktører til stede efter aftale. Aftale om instruktør kan træffes på tlf. 20 12 66 49.

Gæster
Medlemmer af Poulstrup Motionscenter har ret til at tage en gæst med i motionscenteret, forudsat at der udfyldes en kuvert med medlemmets navn, gæstens navn og dato og der lægges 40 kr.i kuverten, som lægges i postkassen ved indgangen.

Nøglechip og medlemskab er personligt og må under ingen omstændigheder overlades til andre. Overtrædelse medfører omgående bortvistning og udelukkelse af centeret.

Vigtigt: Nøglechippen skal benyttes ved hvert besøg

bottom of page